Kiekkokoulu

IHK tarjoaa kiekkokoulu toimintaan niin lapsille kuin aikuisille.

Lue lisää

LAPSET

IHK:n Malmin jäähallissa järjestettävä kiekkokoulu on tarkoitettu kaikille jääkiekosta kiinnostuneille lapsille.

Itä-Helsingin Kiekko ry:n kiekkokoulu järjestetään joka vuosi syyskuusta seuraavan vuoden huhtikuuhun, kahdessa jaksossa, syyskausi ja kevätkausi.

Kiekkokouluun ovat tervetulleita kaikki jääkiekosta kiinnostuneet tytöt ja pojat.

Nimestään huolimatta kiekkokoulun pääpaino on oikean luistelutekniikan opetuksessa ja harjoittelussa, unohtamatta tietenkään itse peliä.

Harjoittelu kiekkokoulussa toteutetaan erilaisten leikkien, ratojen ja pelien varjolla. Opetustuokiot suunnitellaan aina osallistujaryhmän tason mukaisesti.

Pakollisia varusteita ovat luistimet, jääkiekkokypärä kasvosuojuksella, jääkiekkohanskat, jääkiekkomaila ja kaulasuoja.

Usein kasvuiässä olevien lasten varusteet jäävät pieniksi yllättävänkin nopeasti, joten uudenveroisia vähänkäytettyjä varusteita kannattaa kysellä muiden kiekkokoululaisten vanhemmilta jäähallilla tai IHK varustepörssistä facebookissa. 5-9-vuotiaiden lasten varusteet eivät käytössä kulu, vaan ovat käytettyinäkin uuden veroisia.

Kiekkokoulussa ei varusteiden värillä ja merkillä ole mitään merkitystä, mutta mikäli lapsella ei vielä ole niitä hankittuna ja aikomuksena on, että lapsi jatkaisi harrastustaan myöhemmin oman ikäryhmänsä mukana. Niin suositeltavat värit kypärälle ovat sininen, valkoinen tai musta.

Lasten kiekkokoulu

AIKUISET

Itä-Helsingin Kiekko järjestää aikuisille omaa kiekkoulua. Pääpaino henkilökohtaisessa lajitaidossa mutta toki myös höntsäten pelaamme.

Mukaan voi tulla kuka vain "aikuinen". Aiempaa kokemusta lätkästä ei tarvitse olla. Pakollisina varusteina kypärä, hanskat, luistimet ja maila. Toki jos enemmän varusteita löytyy kannattaa ne pukea päälle.

Aikuisten kiekkokoulu


   
Lisää uutisia
Itä-Helsingin Kiekko ry
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
Kategoriat