Infoa

Itä-Helsingin Kiekko (IHK) ry. on perustettu 1974. IHK on jääkiekkoilun erikoisseura, jonka toiminta-ajatuksena on tarjota pääkaupunkiseudulla asuville ja jääkiekkosta kiinnostuneille mahdollisuus harrastaa kunto- ja kilpakiekkoa.

Mukana toiminnassa on eri ikäisiä lapsia, nuoria ja aikuisia. Kaudella 2020-2021 IHK:ssa pelaa junioriikäluokkia yhteensä 7 ja aikuisten joukkueita 2 miesten ja 1 naisten joukkue.

Kiekkokoulut alkavat Malmilla syyskuussa ja tammikuussa. Kiekkokoulu on pelaajien ensiaskel kohti joukkuetoimintaa. Kiekkokoulussa opetellaan luistelun ja pelaamisen alkeita sekä yhdessä toimimista. Kaudelle 16/17 perustetaan -08 ja -09 syntyneiden oma joukkue. Joulukuussa 2016 kiekkokoululaisista muodostetaan 2010-syntyneiden joukkueen runko, joka aloittaa harjoittelunsa omana ryhmänään Toni Korhosen johdolla. Kiekkokoulusta tulevaan joukkueeseen otetaan mukaan kaikki jääkiekosta innostuneet uudet harrastajat.

Seuran tarkoituksena on tarjota kaikille halukkaille entistä paremmat mahdollisuudet harrastaa jääkiekkoa Itä-Helsingissä. Mikäli olet kiinnostunut IHK:n toiminnasta niin pelaajana, valmentajana, huoltajana tai jollakin muulla osa-alueella, ota rohkeasti yhteyttä. Kaikille halukkaille ja asiasta kiinnostuneille uskomme pystyvämme tarjoamaan kiinnostavan harrastuksen jääkiekkoilun parissa.

Yhteystiedot:

Toiminnanvastaava
Mika Herranen
Talttakuja 6, FI-00700 Helsinki, Finland
Puhelin 0400 815 369
ita-helsinginkiekko@kolumbus.fi


   
Lisää uutisia
Itä-Helsingin Kiekko ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat