Kausi 2020 - 2021
29.11.2020 13:02 Uutiset / IHK U11

Joukkuekuva 2020 - 2021

Kausi 2020 - 2021 aloitettiin elokuussa kevään lyhyeksi jääneen kauden jälkeen. Alkukaudesta pelattiin muutamia harkkapelejä (Kiekko-Vantaa ja Grankulla IFK) ja treenattiin pelaamista isolla kentällä. Opettelemista oli uudessa pelimuodossa sekä pelaajilla että toimihenkilöillä ja vanhemmilla. IHK U11 osallistuu U11-sarjan peleihin lohkossa 1b . Samassa lohkossa pelaavat myös: HAKI White, Haukat Musta, HJK Black, Hunters Yellow, Jää-Ahmat Black, Kiekko-Espoo Blues III, Kiekko-Espoo EKS II, Kiekko-Espoo EPS III, Karhu-Kissat Bears, Kiekko-Tiikerit Oranssi, Kiekko-Vantaa Itä Musta, KJT Black, Nikkarit White ja Wolf Musta. Uutena pelimuotona tälle kaudelle tuli myös pienpelit eli pelataan 20min peli, jossa on 3 vs. 3 + maalivahdit (pienpelit).

Seitsemän peliä ehdittiin pelata ennen kuin korona-rajoitukset katkaisivat kauden toistaiseksi. Toivotaan nyt, että rajoitukset parantavat tilannetta niin, että lapset ja nuoret pääsevät jatkamaan harrastusten parissa. Seuraavat pelit ovat sitten tammikuussa, mikäli kautta päästään jatkamaan. Sillä välin käydään pelailemassa ulkojäillä pipolätkää. Pysytään terveinä!

Muistamalla nämä #5valttia kukin voi tehdä oman osuutensa estääkseen koronaviruksen leviämistä. Mitä paremmin koronavirus pysyy kurissa, sitä paremmat mahdollisuudet meistä jokaisella on tehdä arjessaan niitä asioita, joilla on itselle merkitystä!
   
Lisää uutisia
IHK U11
«  Toukokuu   »
Kategoriat